Майстер-клас ” СМАЧНИЙ ДЕСЕРТ”. Гурток кулінарії «Смакота»

🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓
Майстер-клас від Наталі Рудь,
керівника гуртка кулінарії «Смакота»
🥨🍓🍰🍐🥧🍒🥐🧁🍎🥨🍓🍰🍐🥧🍒🥐🧁🍎🥨
🥨🍓🍰🍐🥧 СМАЧНИЙ ДЕСЕРТ 🥨🍓🍰🍐🥧🍒
🥨🍓🍰🍐🥧🍒🥐🧁🍎🥨🍓🍰🍐🥧🍒🥐🧁🍎🥨

Для приготування цього десерту нам потрібно:
🥣пісочне тісто
🧁заварний крем
🍒фрукти (можна заморожені).

🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣
Пісочне тісто:
🍓Маргарин, 200 гр.
🍓Цукор, 1 склянка
🍓Яйця, 3 шт.
🍓Розпушувач
🍓Ванілін
🍓Борошно, приблизно 2-3склянки.

Заварний крем:
🧁3 яйця
🧁1 склянка цукру
🧁Борошно, 2 столові ложки
🧁Молоко, 1 склянка
🧁Вершкове масло, 200 гр.

🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣🥚🥣
Приготування :
🥣Маргарин розтерти з цукром, потім по одному додавати яйця, розтерти до однорідної маси.
🥣Просіяти борошно, додати розпушувач і ванілін, замісити тісто.
🥣Готове тісто розділити на невеликі шматочки.
🥣В формах для кексів виліпити основу для десерту, випікати при температурі 220-230 градусів приблизно 10 хвилин.

Приготування заварного крему:
🥣3 яйця розтерти з 1 склянкою цукру, додати 2 столові ложки борошна, розтерти потім додати 1 склянку теплого молока все перемішати.
🥣Поставити на плиту і варити до загустіння (весь час помішуючи).
🥣Вершкове масло збити і поступово додавати охолоджену яєчно-молочну масу, збивати до пишної однорідної маси, а кінці додати ванілін.
🥣В випечені пісочні основи покласти заварний крем і прикрасити фруктами та ягодами.

🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓
Солодкого вам ранку!
🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓🥐☕️🍓