Майстер-клас “БІСКВІТ З ПОЛУНИЦЕЮ І ВЕРШКОВИМ КРЕМОМ”. Гурток кулінарії «Смакота»

Майстер-клас
від керівника гуртка кулінарії «Смакота» Наталії Рудь
🍓🍰🍓🍰БІСКВІТ З ПОЛУНИЦЕЮ
І ВЕРШКОВИМ КРЕМОМ🍓🍰🍓🍰
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
Норма продуктів :
Яйця 5 шт. , 1 склянка цукру, 1 склянка борошна, розпушувач, ванілін.
Для крему: 200 гр. вершкового масла (м’якого), 250 гр. згущеного молока, ванілін.
Полуниці для декору 200 гр.
🥧🥧🥧
Приготування тіста:
📌Білки відділити від жовтків, білки збити, поступово додавати цукор, збивати до пишної маси. Потім додати жовтки і перемішати.
📌Просіяти борошно, додати розпушувач і ванілін замісити тісто ложкою, щоб не було грудочок.
📌Готове тісто викласти в форму і випікати при температурі 200 градусів.

🍨🍨🍨
Приготування крему :
📌М’яке вершкове масло збити, додаючи згущене молоко, і в кінці додати ванілін.
📌Випечений бісквіт розрізати на дві частини, змастити кремом (середину і верх), прикрасити полуницею.
Смачного!
🍓🍰🍓🍰🍓🍰🍓🍰🍓🍰🍓🍰🍓🍰🍓🍰🍓🍰🍓🍰