Кекси з родзинками, яблуками або з какао. Гурток кулінарії “Смакота”

Наталія Рудь, керівник гуртка кулінарії “Смакота”:
Пропоную приготувати кекси з родзинками, яблуками або з какао ( шоколадні). Для тіста нам потрібно: 3 яйця, 200 гр. вершкового масла, 1 склянку цукру, 1 склянку сметани, розпушувач , ванілін, 2,5 склянки борошна.
Якщо яблука то 2-3 штуки, какао 2-3 столові ложки, родзинки 3-4 столові ложки.

Приготування: м’яке вершкове масло взбиваемо з цукром, потім по одному додаємо яйця і продовжуємо забивати і додаємо сметану все перемішуємо до однорідної маси.Просіюємо борошно , на борошно висипаємо розпушувач і ванілін замішуємо тісто щоб не було комочків.
В готове тісто додаємо ( яблука, какао або родзинки) за бажанням.
Готове тісто викладаємо в підготовлені формочки і випікаємо при температурі 180-200 градусів, 20-25 хвилин, випечені кекси можна прикрасити цукровою пудрою.
Смачного!